Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Gospodarstwo Agroturystyczne Dom pod Lipą

Adres obiektu Węgierska 10, 38-481 Rymanów-Zdrój
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 2 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 15

 
 

Monika
Dodano: 2014-07-08
Pobyt od: 2014-05-01 do 2014-05-04
 
 
    

Jeszcze nigdy nie bylam w tak fantastycznym miejscu za tak mala cene! Polecam!!!I pozdrawiam milych gospdarzy ;)


 
 

Barbara
Dodano: 2013-05-12
Pobyt od: 2013-05-01 do 2013-05-05
 
 
  

Grupa 22 turystów z PTTK O/Prudnik spędziła 5 dni podczas weekendu majowego. Rocznie organizujemy kilkadziesiąt wypadów. Warunki u Państwa Śliwków lokujemy na najwyższym miejscu z dotychczas odwiedzonych. Pokoje z łazienkami czyste, wyżywienie - dużo i bardzo smaczne, miejsce na wypady i odpoczynek trafione, właściciele b.życzliwi. Beskid Niski cudowny. POLECAM!


 
kimi
Dodano: 2012-06-16
Pobyt od: 2011-06-09 do 2011-06-16
 

Siema . Razem z moi siostrami byłam w tym domku bardzo fajnie i przede wszystkim dobre jedzenie. Ale musze was ostrzec ktos chodził w nocy i próbował nas straszyć zresztą nie raz moja córka była tam razem ze swoją klasą i też ktoś prubował ich straszyć. Dlatego chciałabym wam o tym powiedzieć i lepiej sie zastanówcie czy chcecie tam jechać!!!!!!!!!!11


 
rodzinka
Dodano: 2011-06-27
Pobyt od: 2011-06-02 do 2011-06-05
 

Miejsce super, pokoje przytulne ogród piękny z dużym placem zabaw dla dzieci. Właściciele bardzo mili. Kuchnia bardzo smaczna. Polecamy.


 
Staruszek
Dodano: 2011-03-11
Pobyt od: 2011-09-10 do 2011-09-16
 

Jakoś tak nie mogę znaleść pokoju w cenie 25 zł. Ale dlatego że nie potrafię szukać?


 
Waldek
Dodano: 2010-02-21
 

Właśnie wróciłem i już tęsknię za tym miejscem ,a moja córka też już chce tam wrócic oczywiście pomieszkać, bardzo smacznie zjeść i pojeżdzic na nartach.Ogromnie polecam wszystkim to miejsce.Po prostu suuuuuuuuper!!!!


 
ela
Dodano: 2009-08-31
 

ja tez polecam


 
Marta
Dodano: 2009-06-27
 

Witam. Chciałabym polecić wypoczynek w "Domu pod lipą". Idealne miejsce pobytu dla rodzin z małymi dziećmi. Świetne jedzenie, jasne pokoje, bardzo dobra atmosfera, plac zabaw dla dzieci. U Państwa Śliwków byliśmy z dziećmi już 2 razy, i w tym rok też mamy rezerwacje.


 
A&P&O
Dodano: 2009-06-21
 

Witam :) Spędziliśmy "Pod Lipą" trzy tygodnie.Jesteśmy zachwyceni!Z pewnością to nie był nasz ostatni pobyt.To miejsce idealne dla dzieci - duży plac zabaw,piaskownica,boisko i mnóstwo zieleni, jak i dla dorosłych - zadaszony grill, ognisko i ławeczki, na których można ze spokojem obserwować bawiące się dziecko. Gospodarze są bardzo sympatyczni a posiłki smakowite. Gorąco polecamy :D


 
Rodzina Próchniaków
Dodano: 2007-11-30
 

Byliśmy tam tylko jedną noc (skierowanie do Ziemowit-u),mili Państwo,dobre warunki ,super otoczenie.Marzec nie sprzyjał dzieciom do zabaw na placu ale zwróciliśmy uwagę ,że jest super.Polecamy wypoczynek u Państwa Śliwków!!!


Opinie 1-10 z 15

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie